İZMİR / ÖDEMİŞ - Gazi Umur Bey Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Ödemiş Kaymakamlığı Yarınlara iz bırak projesi kapsamında yapılan yazarlarla gençlik buluşuyor projemiz gerçekleştirildi. Katılımcılara Teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimiz TV9 ile Mehmet Akif ERSOY'un hayatı hakkında halkımızla röportajlar gerçekleştirdi. TV9,öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve röportajımıza katılan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimiz Ödemiş Belediyesi Efe Dağcılık kulübü ile İncepınar-Gölcük yürüyüşü gerçekleştirdi.

Şbt

Öğrencilerimiz için açılan El Sanatları kursu ilk ürünlerini meydana getirdi.

Şbt

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından "Sözlük Özgürlüktür" sloganıyla başlatılan ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' tüm kademelerde uygulanmaya başlandı. Okulumuzda proje kapsamında faaliyetler oluşturmaya devam ediyoruz. En iyi Afiş/Slogan yarışması kapsamında okulumuz birinci olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Öğrencilerimiz Ödemiş Belediyesi Efe Dağcılık kulübü ile ilk yürüyüşlerini ahrandı'ya gerçekleştirdi.

Ock

Ödemiş rehberlik ve araştırma merkezinde görevli psikolojik danışmanlar tarafından öğrencilerimize Ergenlik dönemi özellikleri konusunda bilgilendirme yapıldı.

Ock

Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğinde görev yapan polis memurları siber zorbalık,okul güvenliği ve suçtan uzak durma konusunda öğrencilerimize seminer verdi.

Ock

Genç Gözler Fotoğraf Yarışmasında okulumuz öğrencisi Rabia ÇETİNTAŞ'ın fotoğrafı 3. olmuş diğer öğrencilerimiz mansiyon ödülleri kazanmıştır.

Mansiyon Ödülü kazanan öğrencilerimiz :

Muammer ERKUL

Yağmur CAN

Gonca TIRPANCI

Çağan GEZGEN (2 adet)

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimiz için açılan Halk Oyunları kursu Çarşamba ve Perşembe günleri 14.00- 15.30 saatleri arasında yapılmaktadır.

Ara

Öğrencilerimiz için açıklan Halk Oyunları kursu Salı ve Cuma günleri 13.30 - 15.00 saatleri arasında yapılmaktadır.